Termoșemineele pe lemne Ibormed

Termoșemineul pe lemne Aqua+ este ideal pentru orice cămin care are un coș de fum sau la care este posibilă montarea unui coș de fum ceramic sau din inox inoxidabil. Dacă spațiul locuibil este de până la 150 mp, ar fi bine să îți îndrepți atenția către achiziționarea unui termoșemineu cu o capacitate de 25 kW, Petra Aqua sau Petra Aqua +, la un raport calitate-preț foarte rezonabil. Având în vedere că aceste dispozitive au numeroase caracteristici, pentru a face o alegere bună, poți analiza inclusiv acest scurt ghid.

termosemineu Carla Aqua+

Recomandăm termoșemineul pe lemne Aqua, deoarece în România, lemnul este cel mai frecvent utilizat combustibil. De asemenea, nu este de neglijat nici faptul că termoșemineele au un consum foarte redus comparativ cu alte surse de încălzire.

Termoșemineu pe lemne AQUA+

Termoșemineul Carla Aqua+ oferă o încălzire extinsă prin diverse instalații (calorifer, încălzire pardoseală etc.), furnizând în același timp și apă caldă menajeră. Poate funcționa în tandem cu alte tipuri de centrale. Produsul este confecționat din materiale care respectă standardele tehnologice optime: tablă de oțel, fontă cenușie, vopsea termorezistentă.

Pe trei dintre laturile sale, camera de ardere este înconjurată de mantaua de apă, care are rolul de schimbător de căldură. Apa din spațiul superior al camerei de ardere captează energia calorică ce trece prin țevile de evacuare a fumului.

Întreținerea curentă pentru buna funcționare este foarte simplă.
Oferim o garanție de 5 ani, dar produsul nostru are o viață mult mai îndelungată.

anpc sal1 1

anpc sol

Webdesign, dezvoltare, mentenanță: Digital Studio