Termoșemineele pe lemne Ibormed

România: un termoșemineu pe lemne sau o centrală termică?

Ce alegeți ?
Românii au spus că aleg relaxarea în fața unui termoșemineu pe lemne – atunci când lumina flăcărilor și trosnetul lemnelor în foc le transformă casa într-un cămin primitor.


Oricât de multă căldură ar putea să ne ofere o centrală termică, nu se compară deloc cu senzația pe care o trăiești în fața unui șemineu, cu o cană de ceai în mână, în timp ce construiești amintiri de neuitat alături de cei dragi. Facem această comparație pentru cei care sunt de aceeași părere cu noi și au în plan montarea unui șemineu.
Cei care nu sunt familiarizați cu acest domeniu ar putea să nu fi aflat că termoșemineele pe lemne au capacitatea de a încălzi o întreagă locuință, astfel că centrala termică poate fi dată uitării!

 

Termosemineu pe lemne romania

Compania noastră este relativ nouă pe piață, însă are avantajul că reunește o echipă cu experiență în realizarea diverselor tipuri de termoșeminee. De-a lungul timpului am reușit să perfecționăm acest produs, făcându-l competitiv (chiar și în relația cu alte produse de renume din acest domeniu) în ceea ce privește randamentul și eficiența calorică – în ciuda unui consum redus de combustibil. Produsul are, de asemenea, un design plăcut, care completează în mod plăcut ambientul din locuința clientului.

Termoșemineele pe lemne Carla Aqua oferă o încălzire extinsă prin diverse instalații (calorifer, încălzire pardoseală etc.), furnizând în același timp și apă caldă menajeră. Poate funcționa în tandem cu alte tipuri de centrale. Produsul este confecționat din materiale care respectă standardele tehnologice optime: tablă de oțel, fontă cenușie, vopsea termorezistentă. Pe trei dintre laturile sale, camera de ardere este înconjurată de mantaua de apă, care are rolul de schimbător de căldură. Apa din spațiul superior al camerei de ardere captează energia calorică ce trece prin țevile de evacuare a fumului.

Întreținerea curentă pentru buna funcționare este foarte simplă.

Carla Aqua +, termoșemineul cu o capacitate de 33,4 kW, conceput pentru încălzirea unui cămin cu o suprafață de 250-300 m², determinând un volum aproximativ de 700 m³, furnizând căldura prin calorifere sau prin pardoseală, asigurând totodată și apă caldă menajeră. Poate funcționa ca sursa principală de încălzire sau în tandem cu alte tipuri de centrală (electrică, pe gaz etc).

Avantajul acestui termoșemineu – comparativ cu centrala clasică pe lemne – este randamentul caloric crescut pe care îl are în ciuda unui consum redus de combustibil, precum și „dansul” luminos și plin de căldură al flăcărilor, care va conferi o atmosferă plăcută casei.

 

anpc sal1 1

anpc sol

Webdesign, dezvoltare, mentenanță: Digital Studio